4 Μαρ 2009

Terminator 4

Terminator Salvation

http://terminatorsalvation.warnerbros.com
/




Ενώ οι fans του Εξολοθρευτή, μετρούν αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία της «Σωτηρίας» το Μάιο, η Warner μάς κλείνει το μάτι με ένα ακόμα teaser trailer της ταινίας, που ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην ιστορία του Marcus Wright (Σαμ Γουόρθινγκτον), ενός άνδρα που ανακαλύπτει με επώδυνο τρόπο ότι δεν είναι ένας απλός θνητός, αλλά ένας Cyborg Terminator!

Όπως πολύ εύστοχα αναφέρει το /Film, η πλοκή εκτυλίσσεται αντίθετα από ό,τι στο Matrix - αντί ο ήρωας να ανακαλύπτει ότι ο κόσμος γύρω του είναι ένα ψέμα, συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος είναι το ετερόκλητο στοιχείο και έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματική του υπόσταση, που πολύ απέχει από την εικόνα που είχε για τον εαυτό του! Από το τρέιλερ μαθαίνουμε επίσης πώς οι μηχανές φυλακίζουν τους ανθρώπους σε τεράστια κλουβιά και χρησιμοποιούν τα κύτταρά τους για να δημιουργήσουν ανθρωπόμορφους εξολοθρευτές. Η ατμόσφαιρα σκοτεινή, η δράση καταιγιστική και ο Κρίστιαν Μπέιλ η μόνη ελπίδα!

Στο πολυαναμενόμενο πρώτο μέρος της νέας τριλογίας του Εξολοθρευτή, από τον σκηνοθέτη των «Αγγέλων του Τσάρλι», McG, η δράση τοποθετείται στο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό του ... 2018 (με αυτό τώρα να τρομάξουμε;) και ο Μπέιλ κρατά το ρόλο του Τζον Κόνορ, του ανθρώπου που η μοίρα του επιφύλαξε την αποστολή να ηγηθεί του ανθρώπινου γένους στον αγώνα κατά του Skynet και του στρατού των Εξολοθρευτών. Αλλά στη «Σωτηρία» βλέπουμε τον Κόνορ να κλονίζεται από την εμφάνιση του Μάρκους Ράιτ, ενός ξένου μυστηριώδους άνδρα που η τελευταία του ανάμνηση είναι ... ο θάνατός του! Ο Κόνορ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ερώτημα αν ο Μάρκους έχει έλθει από το μέλλον ή πρόκειται για έναν επιζώντα του παρελθόντος. Από κοινού οι δύο ήρωες θα κατορθώσουν να εισχωρήσουν στην καρδιά των επιχειρήσεων του Skynet και καθώς η τελική αναμέτρηση πλησιάζει, ανακαλύπτουν το τρομερό μυστικό πίσω από τον πιθανό αφανισμό του ανθρώπινου είδους.

Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος, κάπου μέσα στο φιλμ θα δούμε και τον Άρνι, σε original πλάνο του T- 800 από τις ταινίες του Κάμερον. Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Ρόμπερτ Πάτρικ να ενώνει τις δυνάμεις του με το καστ του επόμενου, πέμπτου Εξολοθρευτή, στο ρόλο μοχθηρού επιστήμονα που δημιούργησε το καλούπι του ανίκητου T-1000 από την "Ημέρα της Κρίσης"!

Από το ξεκίνημα πάντως του νέου Terminator franchise, όπου αναμένεται και μια cameo εμφάνιση της Λίντα Χάμιλτον (ή τουλάχιστον ένα voice over) δεν ξέρουμε αν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα, αλλά, χωρίς ασφαλώς να επιχειρούμε πρόωρες συγκρίσεις με τις παλιές δόξες του Εξολοθρευτή, αισθανόμαστε ότι τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα! Μέχρι να έχουμε νεότερες ειδήσεις, hasta la vista, Baby (για να μην ξεχνάμε και τους πρώτους

Πηγή: www.cinemag.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου