24 Ιαν 2009

Παραίτηση "βόμβα" Del-harris !!



Βόμβα στην Pyrforos BC αφού την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ και να αποχωρήσει από τη διοίκηση φέρεται να έχει κάνει ο del-harris σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Η απόφασή του φέρεται να είναι οριστική και αμετάκλητη παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους συνεργάτες του να μεταπειστεί. Πάντως φήμες αναφέρουν πως η αποχώρηση θα γίνει το αργότερο ως το τέλος της σεζόν. Το γεγονός ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας των φιλάθλων, η απογοήτευσή του για τις συνθήκες που επικρατούν στο charazay φέρονται να είναι οι βασικοί λόγοι που ο del-harris πήρε την απόφαση αυτή

4 σχόλια:

  1. Αν και δεν τρελενόμουνα με το "στυλ" των posts του del-harris, πρέπει να ομολογήσω ότι η αποχώρισή του με στεναχώρησε πολύ.

    Είμαστε μια σχετικά μικρή κοινότητα με ακόμα λιγότερους ενεργούς posters.
    Είναι κρίμα λοιπόν να φεύγει κάποιος τόσο ενεργός χρήστης....

    Ioyan - Biased

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα στις φήμες είσαστε; Εδώ δε θα μείνει παίκτης για παίκτης. Κρίμα, γιατί λείπουν οι ενεργοί παίκτες από το φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες αυτες οι κωλοΦυλλάδες τίποτα σωστό δεν γράφουν...:p
    Eλπίζω να το σκεφτει καλύτερα και να μας έρθει πάλι έστω και με άλλη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι ευκαιρια να φτιαξει ξανα την ομαδα του βασικα.Δεν μπορεις να στηριζεσαι σε εναν παιχτη να σου βγαλει τα καστανα απο τη φωτια και οταν τραυματιζεται να σηκωνεις τα χερια ψηλα.

    Οπως και να εχει ειναι κριμα να τα παρατησει,δεν ειμαστε δα και τοσοι πολλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή