26 Ιαν 2009

Δέχτηκαν γκολ ενώ... πανηγύριζαν




Το απίθανο περιστατικό, που σπάνια συναντάμε στα γήπεδα του κόσμου, έλαβε χώρα στο στάδιο "Νίνο Βακάρα", με τη γηπεδούχο και δεύτερη στη βαθμολογία Ματσάρα να υποδέχεται την πρωτοπόρο Βιλαμπάτε και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με βολέ πάνω στην κίνηση του Ερμπίνι μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο σκόρερ και αρκετοί συμπαίκτες του κατευθύνθηκαν προς την μία από τις μεγάλες εξέδρες που βρίσκονταν οι οπαδοί τους για να πανηγυρίσουν, όμως ο βοηθός διαιτητή είχε ακυρώσει το γκολ.

Οι παίκτες της Ματσάρα, χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει συνέχισαν να πανηγυρίζουν, την ώρα που οι αντίπαλοί τους έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι με τον γκολκίπερ να βγάζει την ομάδα του στην κόντρα.

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα στην Βιλαμπάτε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, με τον Τουμαρέλο να εκμεταλλεύεται την παντελή απουσία της αντίπαλης άμυνας (οι μισοί πανηγύριζαν ακόμη...) και να "κρεμάει" με όμορφο πλασέ εκτός περιοχής τον γκολκίπερ της Ματσάρα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
Πηγή sport24.gr

2 σχόλια:

  1. Όπως λέει και η διαφήμιση όταν στο Βιλαμπάτε βάζαν γκολ στο Βιλαμπάχο ακόμα πανυγήριζαν... :p

    PrinceGohaN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa μα ρε συ δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...Δεν πηραν χαμπαρι? Ελεος..Για φαντασου να το βλέπαμε εδω στην ελλαδα αυτο...Εκει να δεις ο Βαρουχας αναλυση :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή